Steiger huren

Gebr. Roskam B.V. heeft net als de meeste materieel verhuurbedrijven aluminium rolsteigers in het verhuur programma, deze rolsteiger kunt u zelf ophalen en wordt in de regel door de relatie zelf opgebouwd. Echter Gebr. Roskam heeft op steiger gebied meer te bieden.

 

Kijk hier voor de prijzen van onze afdeling Hoogwerkers-, Ladders-, Liften- en Steigers

 

 

Steigerbouw

Gebr. Roskam B.V. heeft zelf ook een afdeling steigerbouw, deze afdeling bouwt al jaren aluminium rol- en gevelsteiger voor diverse relaties.

 

De steigerbouw afdeling van Gebr. Roskam B.V. kan in overleg een voor u op maat geplaatste steiger bouwen zodat u veilig op hoogte kunt werken.

 

Ook kunnen wij, doormiddel van onze bouwliften zorgen dat uw spullen veilig verticaal getransporteerd kunnen worden.

 

 

 

    
       
       

Aluminium rolsteiger

Veilig op hoogte werken, dit kan gebeuren op aluminium rolsteigers, aluminium rolsteigers heeft als eigenschap dat montage- en demontage eenvoudig en daardoor snel en veilig te realiseren is.

 

Daar waar noodzakelijk, bijvoorbeeld in drukke winkelstraten- en op plaatsen waar veel voetgangers zijn kan de rolsteiger in beginsel opgebouwd worden door gebruik te maken van basisdoorloopframes.

 

Ook kunnen de rolsteigers gekoppeld worden en zijn dan voorzien van doorloopframes.

 

 

 

   

       
       

Alumium gevelsteiger

Voor grote, langere en hogere gevels, hebben we een alumium gevelsteiger deze heeft de volgende kenmerken:

Op gebied van toepasbaarheid:

  • Geschikt voor alle lichtere werkzaamheden zoals schilderwerk, stucwerk, zandstralen voegen etc.
  • Gevelvullende steiger voor langere periodes, zodat meerdere vakdisciplines van dezelfde steiger gebruik kunnen maken.
  • Geen losse, dus verliesbare, onderdelen. Vaste doorlopende vloeren om de 2-. of 2.8 meter hoogte.
  • Breedte 0.75 meter bij uitstek geschikt voor werk in de binnenstad.

 

Op gebied van veiligheid:

  • Alle vloeren zijn aan de achterkant zijn voorzien van dubbele leuningen.
  • Kantplanken.
  • Vloerbelasting tot 200 kg/m2
  • Een grote stabiliteit.

 

Economische aspecten:

  • De eenvoud van het systeem kan bij montage/demontage een besparing opleveren van ca. 60% t.o.v. traditioneel steigerwerk met pijp en koppeling.
  • Per m2 veel goedkoper dan rolsteiger.

De gevelsteigers kunnen worden voorzien van gaas 90% wind en regenreducerend, vlamvertragend als ook regenoverkapping, zodat er in alle weersomstandigheden kan worden doorgewerkt.

Ook kan de steiger worden voorzien van uitbouw 0.73 meter en 0.36 meter console's, deze worden gebruikt om om een erker, balkon, dak oversteek etc. heen te bouwen.

 

 

 

   
       
       

Bouwliften

Voor verticaal transport hebben we diverse bouwliften .

Voor het lichte werk en gewone 230 Volt aandrijving hebben we Geda 200/300 kg bouwliften deze bouwlift is makkelijk en snel op te bouwen door aluminium mastdelen van 2 meter met tandheugel profielen. Deze bouwen wij tot ongeveer 25 meter op. De etages zijn voorzien van afsluithekken.

Voor zwaarder en robuust werk hebben de Jong tandheugel bouwliften van 500 kg en 750 kg met een 400 Volt aandrijving. Ook deze bouwen we tot ongeveer 25 meter op.

 

 

 

     
       
       

Aluminium dakladderconsole

Voor kleinere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op hellende daken hebben we een eenvoudig aluminium dakladderconsole in ons assortiment.

De consoles kunnen direct gemonteerd worden op standaard Layher aluminium steigerladders die voorzien zijn van dakhaken. Op de consoles kan men een of twee standaard Layher vlonders plaatsen.

 

 

 

   

 

 

       
       

Hangbrug

Onze nieuwste uitbreiding is de modulaire aluminium elektrische hangbrug installatie. Deze hangbruggen zijn op te bouwen uit segmenten van 1, 2 en 3 meter tot een lengte van 14 meter!

 

Bij een hangbrug is de situatie op het dak ook erg belangrijk. Het dak moet voldoende dragend zijn. Om goed voor de balkons uit te komen is hier gebruikt gemaakt van een verlengd overstek.

 

We kunnen overstekken realiseren tot een lengte van 2,65 meter!

 

 

 

   

 

Copyright © Gebr. Roskam B.V. 2016   Disclaimer   Voorwaarden