Service

 
Goed voorbereid aan het werk

 

Het kopen of huren van een product is één, het gebruik daarvan is iets anders. Daarom vinden wij goede service net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Bij Roskam kunt u altijd rekenen op deskundig advies en hulp. Vaak moet u voorbereidingen treffen of rekening houden met externe factoren. Roskam heeft de ervaring en kennis in huis om u hierbij te begeleiden. Zo helpen onze deskundige medewerkers uw idee of project tot een succes te maken.

Transport

 

Naast service in de winkel biedt Roskam ook service tot aan de deur. Wij vervoeren uw bestellingen door heel Nederland waarbij onze chauffeurs u altijd van deskundig advies kunnen voorzien.

Bel Roskam met uw vraag of opmerking. We zijn u graag van dienst.

020 635 35 35
Technische Dienst

 

Onze eigen technische dienst ziet erop toe dat elk artikel dat de deur uit gaat, eerst grondig gecontroleerd en getest is. Verder repareert en keurt zij uw materieel volgens de voorschriften van NEN 3140 en VCA. Mocht er een keer een storing aan gehuurd materieel optreden, dan lossen onze gekwalificeerde monteurs het probleem zo spoedig mogelijk voor u op. Prettig om te weten!

Copyright © Gebr. Roskam B.V. 2016   Disclaimer   Voorwaarden